• Vergroot uw leefruimte
  met een tuinkamer van Verasol!

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Betaalbaar en exclusief

Zelfbouw veranda


Een veranda biedt u de mogelijkheid op een comfortabele en knusse wijze te genieten van uw tuin. Een zelfbouw veranda is onze goedkopere alternatief voor comfort en exclusiviteit. Breuer Veranda's heeft een zelfbouw veranda in vele stijlen en soorten. We matchen veranda's ook graag met de bestrating van uw tuin of terras. Wij leveren compleet.

Door gebruik te maken van een zelfbouw veranda in een bepaalde kleur of stijl, kunt u de ruimte laten spreken. Misschien geeft u de voorkeur aan materialen met veel lichtinval om uw ruimte goed tot zijn recht te laten komen. Het zijn deze overwegingen die bepalen welke zelfbouw veranda past bij de door u gewenste sfeer. Laat ons u vakkundig helpen bij het maken van die keuzes.

U bent handig, maar u hoeft het niet alleen te doen. Met onze zeer gebruikersvriendelijke werkbeschrijvingen kunt u precies zien, hoe u uw zelfbouw veranda kunt monteren. Vrijblijvend advies is te allen tijde mogelijk, wij staan u graag te woord.

Van een zelfbouw veranda tot serres en bestrating en overkappingen, we hebben het allemaal. Geef ons een telefoontje of een mailtje, dan staan we u graag te woord. Ons telefoonnummer is (073) 54 70 332 en ons mailadres is info@breuerverandas.nl.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2021 Breuer Veranda's. All rights reserved.