• Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

Kunststof overkappingen


Zoekt u het mooiste op het gebied van kunststof overkappingen voor uw veranda, maar weet u niet waar te beginnen? Kom dan naar Breuer Veranda's. De start van elke zoektocht begint het beste in onze showroom. Daar kunt u kunststof overkappingen voor terras en tuin bekijken en vergelijken. Bij kunststof overkappingen moet u denken aan een aluminium stellage met een kunststoffen beplating.

Wij hebben niet zo maar een bedrijf, wij zijn uitermate deskundig en klantvriendelijk. En we hebben niet zo maar kunststof overkappingen, we hebben overkappingen voor uw terras en veranda in de meest uiteenlopende soorten en stijlen of speciaal voor u op maat gemaakt. Dat maakt een bezoekje aan onze showroom meer dan waard.

U wilt uw tuin natuurlijk een eigen stijl meegeven én aan een aantal praktische eisen laten voldoen. Dan is het goed om materialen met elkaar te vergelijken en advies in te winnen bij een vakman. Wij van Breuer Veranda's hebben hier jarenlange ervaring mee. Laat ons u vrijblijvend adviseren over aluminium met kunststof overkappingen en meer voor uw veranda.

Veranda's en kunststof overkappingen zijn onze specialismes. Graag ontvangen wij u gastvrij in onze showroom. Als u vooraf een afspraak maakt, zetten wij de koffie als vast klaar. Ons telefoonnummer is (073) 54 70 332, uw mail ontvangen wij graag via info@breuerverandas.nl.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.