• Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

Veranda verkoop


Voor veranda verkoop en meer, gaat u uiteraard naar Breuer Veranda's in Schijndel. Wij zijn specialist op dit gebied. Als u hoge eisen stelt aan uw toekomstige veranda, mag u een bezoek aan ons niet langer uitstellen!

Heeft u dat ook? U wilt uw tuin verfraaien, maar u twijfelt welke mogelijkheden er allemaal zijn? Laat ons u dan bij de hand nemen. Wij zijn allrounders op het gebied van tuinrenovatie. Alles wat u wilt laten vertimmeren, betimmeren of monteren is ons dagelijks werk. Of het nu gaat om veranda verkoop, het plaatsen van een overkapping of het zetten van een serre, Breuer Veranda's doet het allemaal.

Zowel in de oriëntatiefase van een veranda als bij de verkoop, levering of montage ervan, u kunt altijd rekenen op onze klantvriendelijke service. Onze hoge veranda verkoop hebben wij te danken aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Dit hebben wij gedurende vele jaren zorgvuldig weten op te bouwen.

Kom ook naar Breuer Veranda's voor veranda verkoop en aanverwante zaken. Als u een vraag wilt stellen, kunt u telefonisch terecht op nummer (073) 54 70 332 of een mail verzenden naar info@breuerverandas.nl.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.