• ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

Aluminium windscherm


Om lekker te genieten in uw tuin, is het wel zo fijn de wind geen kans te geven. Met een aluminium windscherm bent u verzekerd van een prettig verblijf op uw terras. Breuer Veranda's levert windschermen van meerdere materialen, maar met een aluminium windscherm komt u pas echt goed voor de dag!

Een aluminium windscherm is een moderne afscheiding. Het voldoet aan alle eisen voor bescherming en privacy. Het is één van de meest eigentijdse toepassingen van dit materiaal. Een aluminium windscherm is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en oogstrelend tegelijk. Op een speelse manier kunt u variëren in vormgeving. Er is makkelijk een open structuur in aan te brengen, het laat zich eenvoudig combineren met andere materialen en elke bewerking is in principe mogelijk.

Als u wilt weten of een aluminium windscherm een goede optie voor u is, loop dan eens bij ons binnen. Wij laten u graag zien wat een aluminium windscherm aan mogelijkheden heeft. Wij hebben een aantal variaties in onze showroom. Wij leveren natuurlijk meer dan een aluminium windscherm, wij zijn allround specialist op het gebied van tuincomfort.

Kom naar Schijndel, kom naar Breuer Veranda's. Of bel met (073) 54 70 332. Mailen kan ook, info@breuerverandas.nl is ons emailadres.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.