• Deskundig advies en eigen montageteam

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

Terrasoverkapping


Hét antwoord op een mooie en solide overkapping is een terrasoverkapping van Breuer Veranda's. Als ervaren bedrijf in veranda's, maken wij van uw terrasoverkapping een plaatje. Vele kopers van een terrasoverkapping in de regio Eindhoven/Den Bosch mogen wij inmiddels tot onze tevreden klanten rekenen. Wij danken dit aan onze vakmanschap.

Breuer Veranda's heeft een terrasoverkapping voor elke smaak, voor elke stijl. Als vakspecialist in overkappingen en serres, verzorgen wij het complete pakket. Het is heel mooi als uw tuin en terrasoverkapping één geheel vormen. U kunt daarom bij ons terecht voor zowel een terrasoverkapping alsook voor bijpassende sierbestrating en tuinaanleg.

Uw wensen staan bij ons centraal en u vindt beslist uw stijl in ons ruime assortiment serres en veranda's. Daar kunt u op vertrouwen. Met onze ruime keuze en onze gerenommeerde merken wordt het kiezen van de perfecte terrasoverkapping uit onze collectie een eenvoudige zaak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een terrasoverkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Omdat wij graag tijd voor u maken, geven we de voorkeur aan persoonlijk contact. Wij zijn te bereiken via info@breuerverandas.nl of telefonisch op nummer (073) 54 70 332. Wij beantwoorden uw vragen vlot en vriendelijk.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.