• Deskundig advies en eigen montageteam

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

Kunststof overkapping


Betreed de wereld van veranda's en overkappingen, breng een bezoek aan onze showroom! Wij leveren elke kunststof overkapping. Bij een kunststof overkapping moet u denken aan een aluminium stellage met kunststof beplating. De veranda zelf is dus van aluminium, de overkapping van kunststof. Breuer Veranda's uit Schijndel, heeft een uitgebreid assortiment overkappingen, waaronder ook een kunststof overkapping voor u. Bestendig en kleurvast, in diverse formaten en in elke prijsklasse.

Een aluminium met kunststof overkapping biedt een scala aan mogelijkheden voor uw tuin of terras. Het creëert een warme sfeer, geeft vorm aan uw oppervlakte en maken van uw buitenverblijf een aangenaam verblijf. Overkappingen zijn er in allerlei variaties, ze ogen klassiek, modern, landelijk of juist basic. Het is maar net wat bij u past.

Meer weten over een aluminium met kunststof overkapping? Laat u zich dan voorlichten in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie, geven we u op praktische en deskundige wijze advies over de mogelijkheden. Een kunststof overkapping is voor ons een tweede natuur.

Kom naar Schijndel, kom naar Breuer Veranda's. Als u vooraf een afspraak maakt, kunnen we u nog sneller van dienst zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer (073) 54 70 332, u kunt uw vraag ook mailen natuurlijk. Info@breuerverandas.nl is ons mailadres. Graag tot ziens.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.