• Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’Geniet langer van het buitenleven met een tuinkamer! 

In ons assortiment hebben we verschillende opties om van uw aluminium veranda een tuinkamer te maken. Denk hierbij aan glazen schuifwanden of schuifpuien, vaste kozijnen, aluminium rabatwanden, spieën, deuren en natuurlijk verschillende soorten zonweringen. We hebben zowel onderdakzonweringen als bovendakzonweringen in ons assortiment. Al onze opties zijn natuurlijk te bekijken in onze showroom. U kunt gemakkelijk hier een afspraak maken voor een kijkje in onze showroom met passend advies.

Veranda's

Bij Breuer Veranda's koopt u kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen voor u (bijna) altijd een passende oplossing bieden. We hebben 2 verschillend merken in ons assortiment. De CUSTOMLINE® en Verasol veranda, met 2 verschillende modellen: de Profiline en CUBE.

De CUSTOMLINE® veranda is een hoge kwaliteit veranda in 3 standaard Seaside Qualicoat structuurlakken (zwart RAL9005, wit RAL9010 en antraciet RAL9016) en tegen een meerprijs in een gewenste RAL kleur. Deze veranda is verkrijgbaar met een dak van polycarbonaat of glas en heeft 10 jaar garantie op het aluminium en polycarbonaat. Deze veranda is standaard inclusief inmeten en maatwerk.

De Profiline is ook verkrijgbaar met een dak van polycarbonaat of glas. Op deze veranda zit 10 jaar garantie op het aluminium en polycarbonaat en is standaard verkrijgbaar in wit RAL9010 structuur, antraciet RAL9016 structuur en brons structuur.  Voor een meerprijs is de Profiline ook beschikbaar in 10 extra speciale kleuren. Ook is deze veranda inclusief inmeten en maatwerk.

Als laatste hebben we ook de Highline CUBE veranda. Door de extra grote staanders van 25 cm lijkt het alsof deze veranda geen afschot heeft. Deze veranda is alleen te verkrijgen met een glazen dakbedekking en is standaard op 2 staanders tot 7 meter breedte. De CUBE is beschikbaar in wit RAL9010 structuur en antraciet RAL9016 structuur en heeft standaard 10 jaar garantie op het aluminium.

U kunt gemakkelijk de prijs van een CUSTOMLINE® veranda berekenen in onze webshop. Voor een CUSTOMLINE® tuinkamer verwijzen we graag door naar deze pagina voor een offerteaanvraag. Bent u op zoek naar een Profiline of CUBE? Vermeld dit dan bij de opmerkingen van de aanvraag, of stuur ons een mail via info@breuerverandas.nl


U kunt al onze veranda's uitbreiden naar een tuinkamer. Dit kan bij aankoop van de veranda, maar u kunt deze ook achteraf uitbreiden.

Glazen schuifwanden

Met een glazen schuifwand transformeert u makkelijk uw veranda om in een tuinkamer. Onze glazen schuifwanden worden standaard geleverd met 10 mm veiligheidsglas en zijn inclusief accessoires zoals tochtborstels, meenemers, profielen en een handvat. Onze glazen schuifwanden zijn standaard tot 2.20 meter hoogte en kunnen voor een meerprijs tot maximaal 2.70 meter hoog. Al onze glazen schuifwanden worden op maat gemaakt.

Ook hebben wij schuifpuien in ons assortiment. Het verschil tussen een schuifpui en een glazen schuifwand is dat een schuifpui een aluminium kozijn om elk glaspaneel heeft.

Spie

Wilt u voorkomen dat de wind en regen inslaat aan de zijkant van uw veranda boven de schutting? Een spie zorgt ervoor dat het stuk tussen de schutting en de zijligger van de veranda dichtgemaakt wordt. Ook plaatsen wij een spie als u een glazen schuifwand aan de zijkant van uw veranda wilt. Een spie kan gemaakt worden met polycarbonaat (helder of opaal), 44.2 veiligheidsglas (helder of mat) of helemaal dichtgemaakt worden met aluminium rabat.

Aluminium rabatwand

Om van uw veranda een tuinkamer te maken hebben we verschillende manieren om een zijwand dicht te maken, waaronder ook de aluminium rabatwand. Deze wand bestaat uit aluminium rabatdelen die in elkaar schuiven, met daarboven een spie van polycarbonaat. Tegen een meerprijs kunnen we ook een spie van glas leveren of de zijwand volledig van aluminium rabat maken. De rabatdelen zijn 15 cm hoog en kunnen tot maximaal 4 meter uit 1 stuk. Ook kunnen ze naast de standaard kleuren ook tegen een meerprijs in de special color kleuren (RAL) geleverd worden, hierbij is de levertijd langer en zijn de rabatdelen 10 cm hoog i.p.v. 15 cm.

Vast kozijn

Naast een glazen schuifwand kunnen wij ook een vast aluminium kozijn leveren voor de veranda. Deze kunnen aan de voorkant of aan de zijkant geplaatst worden en worden standaard geleverd inclusief 44.2 helder veiligheidsglas, maar tegen meerprijs kan hier ook matglas of isolatieglas in.

Zonwering

Voor iedere overkapping hebben wij een passende zonwering. U kunt kiezen tussen een onderdakzonwering of een bovendakzonwering. Een onderdak zonwering is een zonwering die u onder uw veranda hangt.
Dit is de meest gekozen optie voor een zonwering. Ook verkopen wij bovendakzonweringen. Dit is een zonwering die boven op de veranda geplaatst wordt. Bezoek eens onze showroom om onze verschillende zonweringen te bekijken.

Screen

Wilt u graag de zon en de warmte buitenhouden? Naast zonweringen verkopen wij ook screens. Dit is een verticale zonwering die tussen de staanders van de veranda geplaatst wordt. Naast licht houdt een screen ook de warmte van de zon tegen en kunt u gemakkelijk de veranda dicht maken voor wat extra privacy of om ongewenste gasten als muggen buiten te houden. Onze screens worden standaard geleverd met ZIP geleider en afstandsbediening.

LED verlichting

Langer genieten van uw veranda, zelfs als de zon onder is? Met onze dimbare LED spots creëert u altijd de juiste sfeer onder de veranda. Onze spots zijn te koop in een set van 6 of 9 spots en bedienbaar met een afstandsbediening. De spots worden in de liggers van de veranda geplaats waardoor u geen bedrading ziet.

Aluminium schutting

Met een aluminium schutting, heeft u een mooie en duurzame erfafscheiding. Een aluminium schutting is roestvrij en decoratief. Als u een goede indruk wilt krijgen van de effecten van een aluminium schutting, is een bezoek aan onze showroom meer dan de moeite waard. U zult zich verbazen over de vele mogelijkheden.

Kachels

Een Heat Save straalkachel is de perfecte verwarming voor uw tuinkamer. Met deze verplaatsbare kachel haalt u comfort en kwaliteit in huis en tuin. De ideale verwarming zonder (droge) luchtverplaatsing, geurtjes en brandgevaar. Naast straalkachels verkopen wij ook houtkachels, infrarood panelen en elektrische design radiatoren. U kunt een deel van ons assortiment zien in onze webshop.


 Plantenbakken

Nieuw in ons assortiment zijn onze aluminium plantenbakken. Deze worden gemaakt van dezelfde rabatdelen als bijv. een schutting of zijwand, en passen daardoor perfect bij uw veranda. Voor extra comfort leveren we onze aluminium plantenbakken volledig gemonteerd inclusief 4 wielen. U kunt onze plantenbakken gemakkelijk bestellen via onze webshop.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.