• Vergroot uw leefruimte
  met een tuinkamer van Verasol!

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Wij  hadden zo veel keuze
  "Dit is de veranda van onze dromen"

Glazen terrasoverkappingen


U wilt uw tuin niet alleen mooi overkappen, maar ook duurzaam. Met één van onze glazen terrasoverkappingen heeft u een prachtig product in handen. Glazen terrasoverkappingen zijn hoogwaardig en exclusief. De overkapping zelf is van aluminium, de platen zijn van glas. Door deze mooi combinatie gaan ze een leven lang mee. Laat u inspireren en bezoek de showroom van Breuer Veranda's te Schijndel.

Uw tuin overkappen mag u geen hoofdbrekens bezorgen, dat is helemaal niet nodig. Breuer Veranda's heeft het namelijk allemaal, wij leveren alle gewenste overkappingen. Met glazen terrasoverkappingen hebben wij heel goede ervaringen. Ze zijn voor vele toepassingen geschikt dankzij hun uitstraling en lichtinval. Bovendien kunnen we ze in alle maten leveren.

Wij kunnen u van harte een bezoek aan onze showroom aanbevelen. Want uw tuin overkappen is niet zo maar een plan. Bij ons kunt u naar hartenlust ideeën opdoen en met eigen ogen bekijken wat glazen terrasoverkappingen voor uw tuin kunnen betekenen. We ontwerpen ze naar uw wensen. Het enige wat u hoeft te doen is onze showroom bezoeken en een keuze te maken.

Breuer Veranda's is bereikbaar per e-mail en telefoon. Ons mailadres is info@breuerverandas.nl en ons telefoonnummer is (073) 54 70 332. Wij zien uw vraag over glazen overkappingen en meer graag verschijnen.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2021 Breuer Veranda's. All rights reserved.