• ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Deskundig advies en eigen montageteam

Aluminium overkappingen


Breuer Veranda's uit Schijndel heeft een zeer ruime keuze aan overkappingen. Wij hebben onder meer aluminium overkappingen, maar ook van glas en kunststof. Met aluminium overkappingen creëren wij een geheel eigen sfeer. Ze zijn weersbestendig en kunnen tegen een stootje, ze geven vorm en profiel. Hoe dan ook, met de keuze van uw materiaal, bepaalt u in grote mate de sfeer.

Twijfelt u welke sfeer u na wilt streven, weet u niet precies met welke keuze u het gewenste effect bereikt? Laat u zich dan door ons adviseren, in onze uitgebreide showroom ziet u precies welke mogelijkheden er zijn met aluminium overkappingen of andere varianten. Aluminium overkappingen hebben een geheel eigen uitstraling. Dat kunt u bij ons ervaren.

Loop geheel vrijblijvend binnen in onze showroom of maak een afspraak met onze verkoopadviseur. Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden van aluminium overkappingen of andere soorten indien gewenst.

Graag staan wij u telefonisch te woord. Ook uw mailtje beantwoorden wij graag. Bel ons op nummer (073) 54 70 332 of mail naar info@breuerverandas.nl.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.