• ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Deskundig advies en eigen montageteam

Aluminium schutting


Of het nu gaat om beschutting, bescherming of privacy, Breuer Veranda's heeft de perfecte aluminium schutting voor u. Wij zijn gevestigd in Schijndel en hebben een showroom waarin u zich uitstekend kunt oriënteren. Kom vrijblijvend langs om te bezien hoe eigentijds en functioneel een aluminium schutting is. Wij leveren in vele formaten en stijlen.

Met een aluminium schutting, heeft u een mooie en duurzame erfafscheiding. Een aluminium schutting is roestvrij en decoratief. Als u een goede indruk wilt krijgen van de effecten van een aluminium schutting, is een bezoek aan onze showroom meer dan de moeite waard. U zult zich verbazen over de vele mogelijkheden.

Vergelijk bij ons een aluminium schutting met een ander type afscheiding. Kies bewust, kies wat voor u het beste is. Wij helpen u graag bij uw keuze. Wij hebben jarenlange ervaring in erfafscheidingen, veranda's en serres. Wij weten welke combinaties een maximaal effect opleveren en welke informatie voor u van belang is.

Wij stellen uw wensen centraal. Laat ons weten wat u zoekt. U kunt ons bellen of mailen, ons telefoonnummer is (073) 54 70 332. Info@breuerverandas.nl is ons e-mailadres. Uiteraard ontvangen wij u graag in onze showroom!
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.