• Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

Veranda's

Bij Breuer Veranda's vindt u diverse types veranda's in het assortiment, welke compleet aan uw wensen te voldoen zijn. Wij zijn in de loop der jaren gespecialiseerd geraakt in het verkopen van veranda's, maar ook zeker in het plaatsen van veranda's. Wij bieden u daarom een totaalpakket aan.

Het voordeel van veranda's is dat u zelfs buiten kunt blijven zitten als het regent of kouder is en uw tuinmeubelen niet op hoeft te ruimen, omdat deze het hele jaar door droog staan. Veranda's zijn ook gemakkelijk uit te breiden naar een serre of een tuinkamer met enkele kleine aanpassingen.

Voor veranda's hebben wij diverse accessoires in ons assortiment, waaronder halogeenverlichting, infrarood terrasverwarming, diverse gootsierlijsten,inbouwradio en zijwanden. Wij adviseren u graag voor de juiste accessoires.

Wij kunnen de veranda's voor u helemaal op maat maken. Geen enkele woning of tuin is namelijk hetzelfde. Wij hanteren levertijden van 3 weken voor een standaard veranda, maar 4 weken levertijd indien de veranda op maat gemaakt moet worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om veranda's te plaatsen in uw tuin, kunt u telefonisch contact opnemen via 073-5470332. Via onze website kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.