• ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

Aluminium tuinscherm


U zoekt een eigentijdse aluminium tuinscherm? Dan zit u goed bij Breuer Veranda's! Heeft u een uitgesproken smaak en wilt u een aluminium tuinscherm laten plaatsen? Breuer Veranda's is uw specialist als u een aluminium tuinscherm wenst. Wij willen u graag van dienst zijn. Wij denken met u mee en stellen uw wensen centraal.

Een aluminium tuinscherm is makkelijk te plaatsen. Het flexibele materiaal stelt ons in staat uw schutting te vormen naar uw smaak. Geperforeerd of juist niet, gecombineerd met glas of 100% aluminium, het is maar net hoe u het wilt. Uw privacy is gewaarborgd en uw oog gestreeld. Een aluminium tuinscherm geeft een moderne look aan uw tuin.

Breuer Veranda's levert ook serres, bestrating en overkappingen. Met een aluminium tuinscherm bent u verzekerd van een weersbestendige en moderne beschutting. Wij zijn vakspecialisten, wij geven u graag een deskundig advies en zijn gespecialiseerd in het monteren en plaatsen. Wij leveren een aluminium tuinscherm met de grootste zorg. Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Voor een moderne aluminium tuinscherm of een andere erfafscheiding kunt u uitstekend terecht bij Breuer Veranda's. Neem contact met ons op via info@breuerverandas.nl of telefonisch op nummer (073) 54 70 332.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.