• Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Deskundig advies en eigen montageteam

Kachels

Heat Save straalkachel 

Een Heat Save straalkachel is de perfecte verwarming voor uw tuinkamer. Met deze verplaatsbare kachel haalt u comfort en kwaliteit in huis en tuin. De ideale verwarming zonder (droge) luchtverplaatsing, geurtjes en brandgevaar.

Deze verwarming voor in uw tuinkamer is niet alleen comfortabel, maar ook goedkoop. Deze straalkachels stellen u in staat tot wel 50% op uw energierekening te besparen zonder in te leveren op comfort en gebruiksgemak. Deze verwarming van Heat Save is de s' werelds zuinigste straalkachel, en hierdoor betaalt deze duurzame kachel zich meestal in één stookseizoen terug.

Hierdoor zijn de kachels van Heat Save niet alleen de ideale oplossing voor in uw tuinkamer, maar ook voor in huis. Zeker in combinatie met zonnepanelen haalt u extra veel voordeel uit deze verwarming. Naast de straalkachels van Heat Save, verkopen wij ook de hoofdverwarming voor in huis, zoals batirad en design radiatoren.

Voor de installatie heeft u geen loodgieter nodig, de straalkachel heeft alleen een stekker nodig! Alle Heat Save apparaten zijn volledig onderhoudsvrij en vorstvrij. Hoewel we 10 jaar garantie geven kunt u ervan uitgaan dat alle apparaten levenslang mee gaan.

Bekijk ons assortiment met kachels voor in uw tuinkamer of voor in huis in onze webshop.

Bekijk de Heat Save kachels in onze shop

Design radiatoren

Bent u op zoek naar hoofdverwarming? Dan laten wij u kennismaken met onze Heat Save eco-verwarming. Deze Heat Save radiatoren zijn uniek doordat deze verwarmen met silicium tegel waardoor deze tot 3x zuiniger is dan de traditionele elektrische verwarming. Voor 24 uur warmte heeft u slechts 8 uur energie nodig! Ook verkrijgbaar met handdoekhouder.

Met Touch display
Om het overdag warm te hebben hoeft u dus maar 8 uur te stoken. Daarnaast kunt u gebruikmaken van touch display of wifi.

Andere voordelen hoofdverwarming

+   Verwarmd met silicium tegel
+   3x zuiniger dan traditionele elektrische verwarming
+   Warmt extra snel op & uitermate geschikt voor in de badkamer
+   Verkrijgbaar met handdoekhouder
+   Verschillende kleuren en texturen
Bekijk de Heat Save design radiatoren in onze shop

Batirad eco-verwarming

De Batirad is een eco-verwarming door middel van duurzame 100% zuivere accumulatie witsteen

Bent u op zoek naar hoofdverwarming? Dan laten wij u kennismaken met onze Batirad eco-verwarming. Deze is gemaakt van duurzaam, 100% zuiver accumulatie witsteen. De Batirad is de zuinigste elektrische verwarming: voor 4 uur warmte heeft u slechts 1 uur energie nodig!

Ongekende warmte
Om het overdag warm te hebben hoeft u dus maar 1 à 2 uur te stoken. Een radiator van 2Kw (goed voor 40M3 woninginhoud) gebruikt maar 0,44-0,88 euro om u 4 tot 8 uur warm te houden!

Andere voordelen hoofdverwarming
+ Geen droge lucht
+ Geen onderhoud
+ Geen opslag van brandstof/gas
+ Geen schadelijke gassen
+ Geen plaatsingskosten
+ 10 jaar garantie
+ Geen geur
+ Geen zuurstofverbruik
+ Directe verwarming
+ Uiterst zuinig in verbruik
+ Uiterst precieze temperatuursregeling
Bekijk de Batirad radiatoren in onze shop

Accessoires


Bij de kachels zijn verschillende accessoires te verkrijgen. Deze staan in de shop onder kachels per type kachel vermeld. Hierbij kan je denken aan handdoek houders, beugels, pootjes, wieltjes etc..
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.